Glazen in alle soorten en maten

2 min gelezen

Of je nou van plan bent shotjes te schenken, of je gewoon een lekker biertje wilt tappen, of misschien pak je uit en bied je je gasten een glas champagne aan… DisposableDirect heeft voor elk drankje het geschikte glas. Bierglazen zijn bijvoorbeeld al verkrijgbaar vanaf 200cc tot een maximale schenkmaat van 500cc! Ook over de verschillende vormen is nagedacht. Kies je voor het ‘Tulip’ glas met de welbekende ‘kraag’, of ga je liever voor een recht glas, ook wel bekend als de shaker? Verkrijgbaar in zes verschillende inhoudsmaten van 270cc tot 590cc. Bovendien zijn deze bekers ook af te dekken met een deksel. Plat, bol, met of zonder gat voor een eventueel rietje… wat jij wilt! Ideaal voor smoothies, shakes of zelfs fruitsalades. En heb je onze prachtige Pulsar Soul serie al eens bekeken? Door zijn elegante uitstraling en optisch ‘dikke bodem’ oogt het glas chique, maar tegelijkertijd ook stoer. En je schenkt er zowel een sapje als glas wijn in, of een lekker koud biertje of fris in de wat grotere glazen.

Speciale gelegenheid? Maak indruk met je eigen champagneglas!

Mocht je nou écht de show willen stelen, laat dan je glazen bedrukken! Wat dacht je van een mooi, champagneglas voorzien van jouw naam? Dat is toch te gek om mee met z’n allen mee te proosten? Ze zijn al te bedrukken vanaf 100 stuks en verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en transparant .

PET360®; goed bezig!

Plastic glazen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. PS, PP, PET… PET-materiaal is geschikt om volledig te recyclen en wordt altijd gekenmerkt door een driehoek van 3 pijlen met een 1 in het midden. Het materiaal is helder, stevig en dus volledig recyclebaar. Maar mocht je nou voor een milieuvriendelijkere variant willen gaan, kies dan voor onze PET360® glazen. Deze glazen zijn gemaakt van gebruikte plastic PET verpakkingen en disposables, maar ondanks dat toch helder. Deze glazen zijn ook geschikt om te bedrukken en bovendien verkrijgbaar in vier verschillende inhoudsmaten.

Meer informatie?

Wil je toch wat meer informatie of wil je weten wat de mogelijkheden zijn wat betreft bedrukkingen? Of misschien wil je wat monsters ontvangen voordat je je bestelling plaatst? Geen probleem. Wij zijn vijf dagen per week telefonisch bereikbaar, maar je kunt ons natuurlijk ook bereiken via e-mail of het contactformulier die je in de webshop vindt.