Stretch tent kopen van goede kwaliteit

2 min gelezen
Stretch tent kopen

Ben jij op zoek naar een goed bedrijf voor een stretch tent kopen? Dan zit jij bij Triple S Tents aan het goede adres. Dit bedrijf is sinds 2014 gespecialiseerd in het maken van duurzame en kwalitatieve doeken. Zowel particulieren als zakelijke bedrijven kunnen bij deze onderneming terecht. De tenten zijn op maat te maken en daardoor onderscheidt dit bedrijf zich op de markt. Dit is erg handig, omdat jij dan precies een goede tent heb naar jouw wens. Daarnaast zijn de tenten ook nog eens UV bestendig, lichtgewicht, brandwerend en waterbestendig. Zo heb jij altijd een goed product of het nou regent of wanneer de zon schijnt. 

Stretch tent kopen

Stretch tent kopen met logo

Een stretch tent kopen met een logo erop van jouw bedrijf is ook mogelijk bij deze onderneming. Deze mogelijk kan wanneer het logo binnen één bandbreedte is. Ook is het mogelijk om zelf de kleur van de tent te kiezen en de kleur van de touwen. Wat ook een erg belangrijk onderdeel is, is het kiezen van de palen. Deze bieden namelijk de versteviging van het product. Er is een keuze uit aluminium palen en houten palen. Allebei hebben zij een mooie uitstraling en kunnen zij op iedere gelegenheid worden ingezet.

Stretch tent kopen

Makkelijk worden opgezet

Onlangs hebben wij voor ons bedrijf zelf ook een tent gekocht. Wij geven vaak events en dan is dit product heel erg handig. Zo kunnen mensen hier goed onder zitten en staan. Zij zijn beschermd tegen de regen, wind en zon. Doordat de tent heel erg licht is, is deze makkelijk op te zetten. Dit scheelt een hoop tijd en dus ook een hoop personeelskosten. De tent weegt maar liefst vierhonderdzestig gram. Heb jij ook interesse in een stretch tent kopen? Neem dan eens contact op met dit bedrijf en laat een offerte maken voor jou gewenste maat.