Een sappenbar huren

1 min gelezen

Een sappenbar huren voor op een beursstand of evenement is helemaal van nu. Juicebar.nl heeft de meest lekkere sapjes, op jouw locatie en eventueel met een van onze enthousiaste bartenders.

De mooiste mobiele sappenbar huren

Het assortiment van juicebar.nl bestaat uit meer dan 20 sappenbars in diverse stijlen en formaten. Voor iedere sfeer en voor elk thema is een van onze mobiele bars gegarandeerd meer dan geschikt. Van chic hoogglans witte juicebars tot vintage en industrieel, het zit er allemaal bij. Daarnaast wordt de bar altijd voorzien van blenders, vers fruit, garneringen en alle andere toebehoren.
Je hoeft nergens meer over na te denken als je een van de full-service mobiele sappenbars huurt van juicebar.nl. Overal wordt aan gedacht en in overleg kunnen wij het nog veel uitgebreider voor je maken. Je kunt het zo gek maken als dat je zelf wilt met attributen, ingrediënten of branding.

Laat je gasten zien van wie ze deze heerlijke sapjes hebben met branding

Vrijwel iedere Mobiele sappenbar van Juicebar.nl is volledig te personaliseren. Daarnaast kan je ervoor kiezen om de naam of het logo van jouw bedrijf op de kleding van ons personeel te bedrukken. Bovendien is er de mogelijkheid om de bekertjes te bedrukken waar de sappen in worden uitgedeeld. Vooral op beursstands is dit goede reclame omdat deze bekertjes vaak over de hele vloer verspreiden.
Wil jij een sappenbar huren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.