Voor jouw trouwdag een mooie bruidsauto huren

1 min gelezen
bruidsauto huren

Een mooie bruidsauto huren, bij Trouwauto Lups. Hier heb je de keuze uit twee auto’s, een Volvo Amazon en een Volvo 164. Omdat wij helemaal verliefd op deze wagens zijn, heb ik altijd gezegd dat ik daarmee naar het altaar gereden wil worden. Laten wij, tijdens onze zoektocht op het internet, op de website van Paul Lups terecht komen. Hij is de eigenaar van deze wagens en tevens de chauffeur. Ook kan hij helpen met het regelen van deze bijzondere dag, maar ook foto’s maken behoord tot zijn kunnen. Omdat wij zelf erg druk waren met het regelen van onze trouwdag, was de hulp een geweldige uitkomst.  bruidsauto huren

Een bruidsauto huren, in de vorm van een Volvo Amazon

Vanaf het moment dat wij een datum hadden gekozen om te gaan trouwen, werd het een drukke periode voor ons. Zo moesten wij het gemeentehuis regelen en alle zaken daar omheen. Paul Lups, de chauffeur en eigenaar van de bruidsauto die wij huren, zorgt ook voor de kiekjes op deze dag.

Inmiddels zijn wij man en vrouw en hebben genoten van een zeer mooie dag. Deze dag kunnen wij elke keer weer beleven, door de geweldige foto’s die Paul Lups, voor ons heeft gemaakt.