Bloemen laten bezorgen op een ander adres

2 min gelezen
bloemen laten bezorgen

Wat is het tegenwoordig toch makkelijk om bloemen laten bezorgen. Vooral bloemen laten bezorgenbij BoeketCadeau.nl is heel veel mogelijk. Mijn ouders waren 25 jaar getrouwd en dit wilden zij samen vieren in een hotel. Het grote feest zal in de zomer plaatsvinden, maar dat duurt nog even. Samen wilden zij er even tussenuit en daar kon ik hun geen ongelijk in geven. Maar om de bewuste dag zomaar voorbij te laten gaan, dat kon ik niet over mij hart verkrijgen.

Daarom had ik via de bovenstaande website een zeer mooi boeket uitgezocht. Hierbij zat een heerlijke fles wijn en chocolades. Konden zij op hun trouwdag lekker genieten. Deze bos bloemen werd bezorgd op het tijdelijke verblijfadres van mijn ouders. Het enige wat ik moest doen, duidelijk de naam van het hotel doorgeven en de naam van mijn ouders. De rest daar had ik geen omkijken meer naar. 

Een mooie bos bloemen laten bezorgen en een fles wijn

bloemen laten bezorgenMijn ouders belden mij meteen op, toen zij het cadeau hadden gekregen. Ook zij waren verbaasd dat dit mogelijk was. Zij hebben heerlijk genoten van de wijn en de chocolade. De bloemen hebben wij na een week vakantie, mee naar huis genomen. Deze staan nog zo mooi op de vaas, dat zij er nu ook thuis van kunnen genieten.

Bij  BoeketCadeau.nl kan je door heel Nederland jouw bloemen laten bezorgen. Alleen op de waddeneilanden is dit helaas niet mogelijk. De mogelijkheden zijn hier bijzonder groot en het assortiment nog groter. de allereerste keer dat ik op deze website terecht ben gekomen, heb ik mij ogen uitgekeken. Het ene boeket was nog mooier dan het andere. Best wel moeilijk om hier een keuze uit te moeten maken. Gelukkig kan je ook een kleur kiezen en dat maakte het voor mij iets makkelijker. Hoewel een gemengd boeket altijd wel leuk is.