Op zoek naar een goede wijnhandel in Rotterdam?

1 min gelezen
wijnhandel Rotterdam

Ben je op zoek naar een goede wijnhandel in Rotterdam, dan ben je bij Slijterij van Schaagen aan het juiste adres. Eerdaags ga ik een groot feest geven en daarvoor was ik op zoek naar lekkere wijn. Niet alleen witte, maar ook rode moest niet ontbreken. Zelf heb ik de voorkeur van een zoete witte wijn, maar een lekker rode gaat er ook wel in. Omdat ik een keer wat anders wilde hebben op een feest, heb ik de eigenaar van de wijnwinkel gevraagd om mij te helpen. Hij kwamwijnhandel in Rotterdam met een heerlijke Franse, Zuid-Afrikaanse en Spaanse wijnen, allemaal voor een zeer goedkope prijs.

Groot assortiment bij de wijnhandel in Rotterdam

Natuurlijk kan je veel meer drank kopen, dan alleen maar wijn bij deze winkel. Want ook verschillende soorten bier en sterke drank behoren tot het assortiment. Mocht je voor iemand een cadeau vinden, dan kan je hier zeker slagen.  Vooral een fles  limoncello, doet het altijd goed om als cadeau te krijgen.

Voor mijn feest ben ik helemaal klaar, aan drank geen gebrek. De slijter heeft mij bijzonder goed geholpen, met het maken van de juiste keuze. Nog een paar dingen in huis halen en mijn feest kan los barsten.