IPA bier kopen? Hier vind je het grootste aanbod

2 min gelezen

Nee, het zijn allang niet meer alleen de hipsters die graag hun snor in een IPA drukken. IPA bier wint aan populariteit en dat is niet zo vreemd. Het biertje is er in veel verschillende stijlen en smaken. Het zoetige ‘Peaches en cream’ van Tiny Rebel bijvoorbeeld. Of Rock City Brewing Wally Wally met het kenmerkende rood-witte etiket. Een tikje bittere Double IPA. Voor de echte liefhebber dus.IPA bier kopen kun je in alle soorten en maten.

Iedere week een nieuwe IPA

Zit vandaag niet het biertje naar jouw wens in de voorraad? Misschien morgen wel! De voorraad IPA’s en verse IPA’s wordt iedere week vernieuwd. Op die manier word je continu verrast en kun je nog eens iets nieuws proberen. Juist met deze biersoort is het ontzettend leuk om jezelf te blijven verrassen. Of een ander natuurlijk, want als cadeau doen deze eigenwijze biertjes met kleurrijke etiketten het vaak ook erg goed.

Vragen over de voorraad?

Wij kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten welke IPA’s binnenkort in het assortiment van Mr. Hop komen en welke IPA’s je echt geproefd moet hebben. Neem daarvoor gerust contact op met Mr. Hop. De specialisten van vertellen je alles over het actuele aanbod en de aanraders. Niet alleen hierover adviseert Mr. Hop je graag. Ook over gerechten waar de diverse biertjes gedronken kunnen worden, vertelt hij je graag. Voor welk zacht kaasje of rood vlees ga jij straks nog even naar de supermarkt om jouw IPA te vergezellen? Je biertjes bestel je trouwens makkelijk online bij Mr. Hop. Wanneer je voor 18 uur bestelt, heb je jouw verse IPA’s al de volgende dag in huis. Bestellingen van 50 euro of meer worden gratis verzonden.