Zoekt u ook een leuke goochelaar voor uw borrel?

3 min gelezen

Mijn werkgever heeft mij onlangs gevraagd of ik zin had om de jaarlijkse bedrijfsborrel te organiseren. Dat was niet iets waar ik veel zin in had, maar ik wist ook dat het mijn beurt was om energie in het bedrijf te steken. Ik heb daarom toegezegd en ik heb toen ook voorgenomen om er iets leuks van te maken. De borrels komen namelijk altijd traag op gang. Mensen moeten even in de sfeer komen en daarom moest ik iets zien te vinden om de sleur even goed te doorbreken. Ik heb daarom een goochelaar ingehuurd via richmagic.nl voor een bedrijfsborrel en ik moet zeggen dat het een geweldige keuze was! De goochelaar, wiens exacte naam ik helaas niet meer weet, was zeer professioneel en bracht een aantal verbazingwekkende trucs ten uitvoer. Hij hield het publiek constant op het puntje van hun stoel en iedereen was onder de indruk van zijn vaardigheden. Hij had ook een goed gevoel voor humor en wist het publiek op een leuke manier te entertainen. Ik kan deze goochelaar van harte aanbevelen voor enig soort evenement. Hij is zeer talentvol en weet hoe hij een publiek kan boeien. Ik zou zeker opnieuw gebruik maken van zijn diensten in de toekomst. Ik heb heel positieve reacties gekregen op het feit dat ik een goochelaar had ingehuurd. Mensen vonden het heel origineel van mij en ik moet zeggen dat ik zelf ook echt genoten heb van de kunsten van deze tovenaar. Hij kon echt heel leuke trucs doen en het was ook echt heel leuk om te zien hoe hij het publiek bespeelde. Ik heb gehoord dat hij ook als goochelaar op kinderfeestjes kan komen opdraven en daarom heb ik zijn gegevens ook even bewaard. Ik heb namelijk jonge kinderen en ik denk dat zij het heel leuk zouden vinden om een show van deze goochelaar te zien. Als u ook graag een beroep wilt doen op deze kunstenaar, dan kunt u ook eens op de site gaan kijken. U zult zien dat u hier geen spijt van kunt krijgen.

Deze goochelaar weet het publiek echt te boeien

De goochelaar vertoonde een spannende goocheltruc waarbij hij een doos met deksels op tafel zette. Hij vroeg aan een vrijwilliger om een voorwerp uit zijn zak te halen en dit onder een van de deksels te verstoppen. De goochelaar sloot vervolgens alle deksels en vroeg aan een andere vrijwilliger om te raden onder welke deksel het voorwerp zich bevond. Toen deze kunstenaar de deksels opende, was het voorwerp echter verdwenen! Alle collega’s keken ontzet toe terwijl de goochelaar het voorwerp uit zijn eigen mouw tevoorschijn haalde. Ze waren diep onder de indruk van deze truc en applaudisseerden enthousiast.

Deze man is zijn gewicht in goud waard

Deze vakman had duidelijk veel tijd en moeite gestoken in het oefenen van deze truc en het resultaat was indrukwekkend. Hij wist het publiek op het puntje van hun stoel te houden en iedereen was onder de indruk van zijn vaardigheden. Het was een geweldige manier om een borrel te beginnen en iedereen genoot van de voorstelling. Kortom:

  • Boek deze magier ook via zijn site
  • Bekijk of u hem ook op uw borrel wilt hebben
  • Neem even contact op wanneer u nog vragen heeft

Ik wens u ook alvast een prettige show toe!

Lees meer…