Uit eten in Nijmegen voor onze huwelijksdag

2 min gelezen
Uit eten in Nijmegen

Uit eten in Nijmegen Samen met mijn man ging ik vorige maand uit eten in Nijmegen om ons 25 jarige huwelijk te vieren. Een aantal jaar terug hebben wij al een groot feest gegeven om het te vieren. Dit keer wilden wij liever iets met zijn tweeën doen, dus besloten wij om op zoek te gaan naar een restaurant in de buurt. Het liefst wilden wij iets vinden waar we allebei nog niet geweest waren. Dit is nogal een opgave aangezien we allebei in deze regio zijn geboren. Uiteindelijk kregen wij de tip van een goede vriendin om eens naar Le Steak te gaan. Zij was hier zelf regelmatig te vinden en was heel erg tevreden over deze horeca onderneming.

Heerlijk uit eten in Nijmegen

Uit eten in Nijmegen

Toen ik ging zoeken naar de mogelijkheden om uit eten in Nijmegen te gaan, kwam deze gelegenheid ook meerdere keren voorbij. Dit is de reden dat ik toen een kijkje ben gaan nemen op de website, want ik was erg nieuwsgierig geworden. Hier vond ik het menu en dat zag er veelbelovend uit. Daarnaast las ik online veel goede recensies en daarom heb ik er uiteindelijk voor gekozen om hier een reservering te plaatsen voor op onze trouwdatum een aantal weken later.

Een geslaagde avond

Een tijdje later was het zover en gingen wij gezellig samen uit eten in Nijmegen. Wat mij al aan het begin van het diner opviel was dat de bediening erg goed was. Wij hebben geen enkele keer lang op ons eten of drinken hoeven te wachten. Dat vind ik zelf een hele fijne bijkomstigheid, want soms kan het daardoor echt de sfeer verpesten. Gelukkig was dat hier dus zeker niet het geval. Wij hebben onwijs genoten van alles wat wij voorgeschoteld kregen. De prijzen vielen ons heel erg mee, dus we hebben onszelf lekker laten gaan.

Meer verhalen