Wat gaat er boven ontspannen met een dagje sauna?

2 min read
Dagje sauna

Een dagje sauna is een mooie manier om samen iets te doen. Het is namelijk erg prettig, maar ook goed voor je om eens iets buiten de deur te doen. De een kiest voor een dagje door een stad te lopen, de ander kiest weer voor iets sportiefs. Afgelopen week kozen wij voor een dagje wellness. Dan ben je even uit huis, waarbij je vrij weinig hoeft te doen. Dat zijn de dagen die ikzelf erg kan waarderen op zijn tijd. Vanwege die geslaagde dag leek het me ook leuk om dit met jou te delen door middel van deze blog.

Baden

Dagje sauna met zijn tweeën

Zoals ik al zei hadden we gekozen voor een dagje niks doen en eens lekker te genieten. Aangezien we beiden nog nooit Nijmegen in daglicht hebben meegemaakt, besloten we onze dag daar te besteden. Met behulp van Google is het vrij makkelijk om alle mogelijkheden in kaart te brengen. Geloof me, dat is een aardige lijst. Na enig overleg kwam het naar voren om het rustig aan te doen, waardoor we bij Thermen zijn uitgekomen. De dag zelf begonnen we met de stad te verkennen. Het is tenslotte nooit verkeerd om te weten waar alle goede winkels zitten.

Massage

Zoals je al kan raden gingen we daarna naar de sauna. Anders zou het ook geen dagje sauna zijn. De sauna’s waren heerlijk, waarbij we aan de praat raakte met een andere gast. De vrouw kwam zo te horen regelmatig bij Thermen en adviseerde ons de Hotstone massage. Tijdens deze massage krijg je verwarmde stenen op je, waarbij ze je vervolgens gaan masseren. De combinatie van de warmte en de massage zou hemels moeten zijn. Helaas zijn we er die dag niet aan toe gekomen. Nu ben ik nog steeds erg nieuwsgierig naar die massage, waardoor we onze tweede bezoek aan Thermen hebben gepland.