Naar de kampeerboerderij op de Veluwe

1 min gelezen
kampeerboerderij Veluwe

De kampeerboerderij op de Veluwe is een geweldige plek om een feest te vieren. Aangezien wij een zeer grote familie hebben, waren wij op zoek naar een leuke locatie. Vooral een locatie waar wij allemaal tegelijk een mooi feest konden vieren. Een neefje van mij organiseert vaak voor grote groepen een leuke week vakantie. De verhalen die hij vaak heeft, zijn echt geweldig. Precies een weekje vakantie waar wij ook naar op zoek waren, voor onze familie. Deze locatie is geschikt voor 70 personen en dus groot genoeg voor onze familie. Meteen maar een weekje vast leggen, voordat deze bezet is.  kampeerboerderij op de  Veluwe

Gezellig samen naar de kampeerboerderij op de Veluwe 

Omdat wij één keer per jaar een familie reünie hebben, gaan wij deze keer een weekje gezellig met iedereen naar de kampeerboerderij op de Veluwe. Hier is zoveel te beleven op het terrein, maar ook daarbuiten zijn veel leuke plaatsen om te bezoeken. 

Omdat wij altijd een gezellig barbecue organiseren tijdens onze reünie, wilden wij dat ook deze keer weer organiseren. Hier bij de boerderij is een mooie gelegenheid om samen gezellig va dit eten te genieten. Het enige wat wij moeten doen is de boodschappen halen, maar ook dat is altijd zeer gezellig.