Boek eens een luchtacrobatiek show bij dit bedrijf

1 min gelezen

Een luchtacrobatiek is een keer wat anders voor jouw feestje. Kelly de Vos is een luchtacrobaat en heeft een grote passie voor dit. Zo is deze onderneemster al een geruime tijd te boeken voor feesten en gelegenheden. Omdat elke gelegenheid anders is, past deze onderneemster de act aan die aansluit op de situatie. Dit bedrijf past zich dan ook aan en dat in combinatie van act, outfit, doeken en muziek. Zo is elke show weer uniek. wat helemaal past bij de thema van jouw feest. De act verzint deze onderneemster zelf, samen in overleg met jouw natuurlijk.

luchtacrobatiekMeer dan luchtacrobatiek bij deze onderneemster

De acts en shows zijn bij deze onderneemster aerial tissue. Zo kan de medewerkster van dit bedrijf een show geven met een of meerderen van de volgende onderdelen:

  • Acrobatiek (grond)
  • Linten en hoepels zoals bij Ritmisch Gymnastiek (in combinatie met dans)
  • Aerial silks (circus doeken)
  • Aerial hoop (hoepel)

Naast dat Kelly de Vos een choreograaf en performer is, kan zij ook les geven in een van deze onderwerpen. Deze onderneemster is zo goed dat ik het dan ook iedereen aanraad. Laat je gasten eens verassen met een mooie show van deze luchtacrobatiek. Kijk maar eens op de website voor meer informatie.

 

 

 

 

Meer verhalen