Ben jij op zoek naar leuke uitjes in Utrecht?

1 min gelezen
uitjes Utrecht

Voor leuke uitjes in Utrecht, moet je eens op de website van Trekker Treks gaan kijken. Het leek ons leuk om tijdens een familiedag hier met de hele familie heen te gaan. Eerst lekker rondfietsen en genieten van de omgeving. Tussendoor een wijn museum te bezoeken en ergens een lekkere lunch te nuttigen. Aan het einde van de dag een lekker barbecue als afsluiter van onze familie dag. Omdat onze familie uit oude en jonge mensen bestaat, hebben wij voor deze dag verschillende fietsen gehuurd. uitjes in Utrecht

Ruime keuze uit zeer leuke uitjes in Utrecht

Voor de oudere mensen ligfietsen en voor de jongelui een trikke, een elektrische fiets waar je op moet staan. Deze gaan niet harder dan 25 km per uur. Maar iedereen was vrij om zelf een keuze te maken, waarop hij of zij de omgeving wilde bekijken.

Het was een bijzonder leuke dag en iedereen heeft genoten. Vooral de mensen op de trikke hebben een leuke ervaring gehad.  Achteraf gezien hebben wij alleen maar van dit soort fietsen gehuurd. Het leek iedereen wel leuk om hier een keer op te staan. De uitjes in Utrecht is zo goed bevallen dat wij nu standaard hier een familiedag laten organiseren.

Meer verhalen