Bijzonder leuke kermis spelletjes te huur

1 min gelezen
kermis spelletjes

Kermis spelletjes, kan je bijna op elke braderie of ander aangelegenheid wel vinden. Mijn kleinzoon is helemaal gek van één van deze spelletjes. Vaak als wij naar een feest gaan en hij ziet deze kraam weer staan, dan begint hij al te juichen. Want de kraam met de eendjes vissen blijft zijn favoriet. 

De laatste keer hoorde ik dat je deze kraam en nog meerdere, bij Crompvoets kan huren. Niet alleen een spellen kraam, maar ook een oliebollen en churros kraam. Zeg nou eerlijk, wie wil dat niet? Meteen een afspraak gemaakt voor een feest dat ik eerdaags ga geven.  kermis spelletjes

Een bijzonder leuke attractie, een kermis spelletjes huren

Samen met de eigenaren van Crompvoets, heb ik een datum afgesproken dat  er bij mijn feest twee kramen worden afgeleverd. De ene is voor de kinderen en voor de innerlijke mens is ook gedacht. Bij dit bedrijf heb je de mogelijkheid uit drie spelletjes, zoals:

  • Vuilnisbakkenspel
  • Eendjes vissen
  • Touwtje trekken

Maar ook voor de innerlijke mens heb ik aan gedacht. Zo staat er tijdens mijn feest een oliebollenkraam, waar je de heerlijkste bollen en flappen kan krijgen. Kan wel zeggen dat dankzij de mogelijkheid om kermis spelletjes te huren, mijn feest echt bijzonder gaat worden en zeker voor mijn kleinzoon.