Bijzonder leuke activiteiten voor gehandicapten

1 min gelezen
activiteiten voor gehandicapten

Elk jaar hebben wij zeer leuke activiteiten voor gehandicapten. Meestal gaan wij in de buurt van ons centrum leuke dingen ondernemen, waaronder pony rijden en andere leuke spelletjes. Deze dag sluiten wij altijd af met een gezamenlijk eten.  De vorige keer was er een barbecue en daarom wilden wij deze keer iets anders regelen. Een leuk idee kregen wij van een ouder te horen. Dit was om De Pannenkoekenwagen in te huren. Hier kunnen zij binnen een uur wel 150 van deze lekkernij bakken. Zo hoeft niemand lang te wachten en kan iedereen tegelijk gaan smullen.  activiteiten voor gehandicapten

Op zoek naar leuke activiteiten voor gehandicapten?

Wanneer je een keer een gezellig dagje wilt beleven en lekker als afsluiter wilt eten, dan kan ik je aanraden om  De Pannenkoekenwagen te bestellen. Deze komt op locatie en bakt binnen een uur wel 150 van deze lekkere flensjes. 

Omdat er elk jaar leuke activiteiten voor gehandicapten bij ons in de buurt wordt georganiseerd, is het altijd bijzonder druk. Deze dag is altijd heel erg gezellig, vooral omdat iedereen aan de spelletjes mee kan doen. Tevens komt er een speciale wagen op het terrein staan, die de lekkerste pannenkoeken gaat bakken. Wil jij hier meer over weten, neem dan contact met dit bedrijf op.